VIP (Verzorging, Indicatie en Preventie) – Tandartsenpraktijk Brouwhuis – Helmond

VIP (Verzorging, Indicatie en Preventie)

In onze praktijk draait het om goede zorg en persoonlijke aandacht! Tijdens uw controle bieden we iets bijzonders aan, namelijk een VIP behandeling.

Wat is een VIP behandeling?

VIP staat voor Verzorging, Indicatie en Preventie. Het is een speciale behandeling die onze preventie assistentes uitvoeren als u voor uw halfjaarlijkse controle komt om uw mond gezond te houden.

Wat gebeurt er tijdens een VIP behandeling?

Bij deze behandeling besteden we extra aandacht aan uw mondverzorging, wat u eet en drinkt, de gezondheid van uw tandvlees en in combinatie met de halfjaarlijkse controle wordt er gekeken of er gaatjes of andere problemen zijn. We vragen ook of u zelf nog specifieke wensen heeft. Als het nodig is, maken we in overleg met u röntgenfoto’s van uw tanden. Voor kinderen en jongvolwassenen kan er indien nodig een speciale fluoridebehandeling worden gedaan.

Daarna krijgen uw tanden en kiezen een opfrisbeurt. We verwijderen al het tandsteen, de aanslag en de tandplaque en maken de tanden vervolgens helemaal schoon en glad, zodat ze weer fris aanvoelen. We leggen natuurlijk ook uit hoe u dit frisse en schone gevoel het beste kunt behouden. Kortom, u krijgt een zeer uitgebreide halfjaarlijkse controle en u verlaat de praktijk met een frisse mond!

Wat zijn de kosten?

Als u een aanvullende tandartsverzekering heeft bij uw zorgverzekeraar, kunnen de kosten van deze VIP-behandeling in combinatie met de halfjaarlijkse controle vergoed worden.

Aanvullende informatie

Voor aanvullende informatie kunt u de folders van het Ivoren Kruis via de onderstaande links inzien: