Over ons – Tandartsenpraktijk Brouwhuis – Helmond

Over ons

Moderne tandartsenpraktijk met patiëntgerichte zorg

De praktijk is met moderne apparatuur ingericht en voldoet aan de hedendaagse kwaliteitseisen zoals geadviseerd door het KNMT (Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde).

In onze praktijk is is iedereen van harte welkom en kunt u terecht zowel voor alledaagse tandheelkundige behandelingen als voor gespecialiseerde behandelingen zoals implantologie. U kunt de praktijk vinden in Winkelcentrum Brouwhuis bij de pinautomaat van de Rabobank. De praktijk is makkelijk per auto en openbaar vervoer bereikbaar (50 m van NS-station Helmond Brouwhuis). Er is ruime gratis parkeerplaatsen en winkels direct naast de praktijk.

Complete mondzorg onder één dak

Alles wat u nodig heeft op het gebied van de reguliere tandheelkunde vindt u bij ons onder één dak. U kunt bij onze tandartsen terecht voor uw halfjaarlijkse controles en tandheelkundige behandelingen. Bovendien bent u bij ons op de juiste plaats voor implantologiekindertandheelkunde, beperkte orthodontie, kleinschalige chirurgie en esthetische behandelingen. Voor tandvleesbehandelingen (parodontale behandelingen) en instructies kunt u bij onze mondhygiënisten en preventie-assistent terecht.

In onze praktijk werken wij werken uitsluitend met kwalitatief goede en wetenschappelijk geteste materialen (A-merken). Wij hanteren een strikt infectiepreventiebeleid. Ook de nieuwe aangescherpte richtlijnen voor het reinigen en steriliseren krijgen in onze praktijk navolging. Alle tandheelkundige behandelingen worden uitgevoerd volgens de landelijke richtlijnen. De praktijk is gelijkvloers en is rolstoeltoegankelijk.

Aanmelden als patiënt

Bent u op zoek naar een nieuwe tandarts? Meld u dan aan als patiënt bij Tandartsenpraktijk Brouwhuis. Wij verwelkomen graag nieuwe patiënten! Klik op onderstaande knop om u aan te melden als patiënt.

Aanmelden als patiënt